Καλώς ήρθατε στο Εθνικό Ναυτιλιακό Πρακτορείο

Το Εθνικό Ναυτιλιακό Πρακτορείο είναι μία εταιρεία που προσφέρει κάθετα ολοκληρωμένες ναυτιλιακές υπηρεσίες, με έδρα το λιμάνι της Σούδας Χανίων και δραστηριοποίηση σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας αλλά και της Μεσογείου.
Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν Ναυτιλιακή πρακτόρευση, Υπηρεσίες Ρυμουλκών και πλωτών μέσων όπως φορτηγίδων, σκάφη μεταφορών φορτίων και επιβατών, υπηρεσίες αντιρρύπανσης και πλωτών παρεμβυσμάτων πλοίων.
Επιπρόσθετα η εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες Προστασίας και Ασφάλειας που περιλαμβάνουν ανάπτυξη Force Protection και 24ωρη φύλαξη απο εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας.
Η 20ετή εμπειρία του προσωπικού και των στελεχων του Εθνικού Ναυτιλιακού Πρακτορείου, οι ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις, οι αυστηρές διαδικασίες, καθώς και τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία καθιστούν την εταιρεία έτοιμη για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών.
null

29

Χρόνια Εμπειρίας
null

10000

Πραγματοποιημένα Projects
null

20

Ιδιόκτητα σκάφη & μέσα
null

120

Υπάλληλοι

Υπηρεσίες

Παγκόσμια γνωστοί για την δυνατότητα διεκπεραίωσης κάθε λεπτομέρειας και ανάγκης, το προσωπικό και το ευρύ δίκτυο συνεργατών του Εθνικού Ναυτιλιακού πρακτορείου φροντίζει για κάθε ναυτιλιακή υλικοτεχνική ανάγκη με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.
Ελληνικα